Нехай сторицею воздасться Вам!

Дирекція Ковалівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, учительський та учнівський колективи щиро дякуємо голові батьківського комітету Кузьменчук М.В. та всім батькам, які долучилися до святкування Дня святого Миколая.

Сердечно дякуємо Ковалівським меценатам, а саме: Дмитруку Петру Федоровичу, Дмитрук Оксані Василівні, Білінському Петру Володимировичу, Комащенко Людмилі Лук’янівні, Вовкунець Іванні Степанівні, Лесюк Світлані Дмитрівні, Миронюк Мирославі Степанівні, Комищук Вірі Петрівні, Федорак Руслані Василівні. Ваша підтримка – свідчення небайдужого ставлення до школи, до учнів. Завдяки Вам кращі учні школи отримають грошові премії за перемогу у ІІ та ІІІ етапах предметних олімпіад, конкурсів, змагань.

Не можемо не згадати нашого перевізника п. Олександра Томчиковського, який і в цьому році безкоштовно перевозив учнів школи на районні конкурси, олімпіади, змагання.
Ще раз дякуємо Вам. Від усього серця бажаємо здоров’я, злагоди, взаєморозуміння,
душевного спокою та достатку. Хай Господь сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *