День святого Валентина

14 лютого – День святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – кохання.

У нашій школі в цей холодний лютневий день на душі тепло, як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Сьогодні також можна приділити більше уваги і турботи близьким та друзям…

Рано-ранесенько на другому поверсі почала працювати  святкова «Поштова скринька святого Валентина» і вже до вечора була переповнена валентинками. Учнівський комітет школи організував святкову розважальну програму для учнів середньої та старшої ланки. Учасниками програми були  представники від 7-11 класів: хлопці та дівчата. На початку програми відбулося жеребкування, де хлопці обрали собі половинки для участі в конкурсах.  Склались пари таким чином: Заячук Петро (11кл.) та Джумачук Ярина (7кл.), Молодило Ростислав (9кл.) та Тимофіїв Романа (8кл.), Тимків Ігор (10кл.) та Ферчук Катерина (10кл), Демидюк Віктор (8кл.) та Ковельська Діана(10кл.), Мельничук Віталій (7 кл.) та Лавринович Олександра (9 кл.). Різноманітні конкурси, веселі забави зробили свято надзвичайно романтичним і цікавим. Переможцями стали Демидюк Віктор та Ковельська Діана. Всі учасники отримали різноманітні призи. А переможці отримали сертифікат на романтичну вечерю в кафе-ресторані «Забава».

Свято продовжилось запальною дискотекою для старшокласників. Чарівні танці, мелодійні пісні створили атмосферу радості й тепла. Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *